Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

About
Hallo iedereen, Leuk dat je kijkt op mijn blog waar ik schrijf blog over wat mij interreseert.
Ik ben Madelief, twaalf jaar en ik woon in Australie. Ik ben iets meer dan een jaar geleden uit Nederland hier naar toe verhuisd. Omdat ik 12 ben zit ik hier nog in groep acht. Ze lopen hier een half jaar achter met het school systeem omdat ze de zomervakantie tijdens kerstmis houden. Dat komt omdat het in Australie omgekeerde seizoenen is met Nederland. Ik ga dus  na kerst naar de middelbare school (of High School zoals ze dat hier noemen) Spannend!!!We hebben twee geweldige lieve, schattige, kroelbare, zachte, geweldige, poezies. Ze heten Oscar en Boris. We hebben ook een poepie van een hond genaamd Bruno. Hij is nog maar een puppy.
Mijn favoriete bezigheden zijn wel lezen, gezellig met iedereen film kijken, eten :) en de poezies knuffelen. Mijn kledingstijl is een beetje apart, met een opvallend hoedje of petje er bij. Ik houdt niet zo van dat meisjes achtige gedoe. Ik draag liever stoere leger broeken met een simpele trui. Maar toch vind ik het wel leuk om een beetje mascara op te doen.

Ik ben helemaal fan van van de Harry Potter, Hoe Overleef ik en 100% boeken. De films/series die ik het liefst kijk zijn Harry Potter, Grease, Flodder, Alles is Liefde en Pride and Predjudice (de volledige serie)Ik houd niet echt van die popmuziek die je tegenwoordig op de radio hoort. (sommige nummers wel hoor. Het is gewoon in het algemeen) Ik vind oude dansmuziek veel leuker. Muziek uit bijvoorbeeld oude films als Grease en Dirty Dancing vind ik geweldig.


Leuk dat je mijn verhaal hebt gelezen. :)
Laat een reactie achter. Dat maakt mij heppie!!

Liefs Madelief

3 opmerkingen :

 1. Je hebt écht een mega leuke blog!!!!
  Wees er trots op zou ik zeggen!!!
  Wat mij leuk lijkt om te lezen: Een room tour, een receptje, een review van The Body Shop en een DIY voor iets op je kamer.(Hier hoef je niks mee te doen hoor, maar gewoon wat ideeën.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee super leuk! Ik zag je site op instagram staan. Maar echt leuk ik denk dat ik nu ook ga bloggen omdat jij me inspireert zet ik jou blog in mijn blog zodat ze dan ook op die van jou gaan kijken ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Madelief, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb vandaag je blog bekeken. Ziet er gezellig uit. Ik zal er wat vaker naar kijken. Groetjes uit Grootjes Grotje.

  BeantwoordenVerwijderen