Vragen, berichten en reacties zijn hartstikke welkom. Hou je vooral niet in.
Ik vind het zelfs leuk om te antwoorden enzo!
Dus laat alsjeblieft wat achter.
Meng 1 el limoensap,rasp van limoen en sinaasappel en zonnebloemolie. breng dit op smaak met peper en zout, en meng met de rivierkreeftjes.
prak het vruchtvlees van de avocado fijn met de zachte boter,de rest van de limoensap,knoflook en pepertje. breng op smaak met peper en zout
kook de pasta al dente. meng met de kreeftsalade en de helft van de pecorino. verdeel de pasta over 4 borden en schep op elk bord een lepel avocadoboter.
strooi de rest van de kaas over de pasta en serveer deze.
Als je dit als hoofdgerecht wilt serveren verdubbel dan de ingrediƫnten.
Fijne kerst :p
BeantwoordenVerwijderenHappy holidays!
BeantwoordenVerwijderenHoi Madelief!
BeantwoordenVerwijderenIk heb nog een lekker recept voor je! Dit hebben wij gisteren met opa Gert en oma Marja gegeten (als voorgerecht):
Spaghetti met rivierkreeft en avocadoboter
Ingrediƫnten voor 4 personen
* 1 limoen,sap en geraspte schil.
* 1 sinaasappel,schil geraspt.
* 3 el zonnebloemolie.
* peper en zout.
* 350 gram rivierkreeftjes.(gekookt)
* 1 avocado.
* 50 gram zachte boter.
* 1 teentje knoflook,fijn gesneden.
* 1 rode peper,zaadjes verwjderd,fijngesneden.
* 250 gram spaghettini.
* 100 gram pecorino.
Bereidingswijze
Meng 1 el limoensap,rasp van limoen en sinaasappel en zonnebloemolie.
breng dit op smaak met peper en zout, en meng met de rivierkreeftjes.
prak het vruchtvlees van de avocado fijn met de zachte boter,de rest van de limoensap,knoflook en pepertje.
breng op smaak met peper en zout
kook de pasta al dente.
meng met de kreeftsalade en de helft van de pecorino.
verdeel de pasta over 4 borden en schep op elk bord een lepel avocadoboter.
strooi de rest van de kaas over de pasta en serveer deze.
Als je dit als hoofdgerecht wilt serveren verdubbel dan de ingrediƫnten.
Eet smakelijk!
Ik ga het gebruiken!
Verwijderen