Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

zaterdag 27 december 2014

Het Kikkerlandje

 
 
Ik ben nu al een week in Nederland en het is echt geweldig! Elke dag tot nu toe zat helemaal vol met familie bezoekjes, shoppen met vriendinnen en genieten van het feit dat ik weer in Nederland ben! Maar omdat ik er nog niks over geschreven heb wil ik jullie even bijpraten. Ik heb niet veel foto's gemaakt omdat ik het gewoon totaal vergeten ben en het is veel te druk! Er gebeurt zoveel dat het nu voelt alsof ik al maanden in Nederland ben.


Om hier te komen moesten we eerst naar Indonesië vliegen vanwaar we nog 14 uur verder vlogen naar Amsterdam. In totaal duurde de reis wel 20 uur. Eenmaal bij oma aangekomen hebben we heerlijk eierkoeken en krentenbollen gegeten met hagelslag, kokos brood en lekkere kaas want dat is er niet in Australië. Diezelfde dag nog ben ik naar mijn vriendin gelopen die in de buurt woont. Ook de dagen erna hebben we elke dag afgesproken. Verder hebben we nog een strandwandeling gemaakt, lekker gegeten en veel kerstinkopen doen.

Lekurrr Lekurrr!
 
Kerstavond hebben we kerst gevierd bij mijn oma thuis, we hebben van tevoren lootjes getrokken zodat we allemaal maar een cadeautje hoefden te kopen. Dat is dus lekker mislukt! Ook al was het de afspraak om maar voor een persoon een cadeautje te kopen heeft niemand zich eraan gehouden. Ik ben uiteindelijk toch nog overladen met cadeautjes! Op eerste kerstdag hetzelfde verhaal. Alleen hebben we toen geen lootjes getrokken. We hebben wel lekker gegeten en spelletjes gespeeld. Op tweede kerstdag gingen we (als ik we zeg bedoel ik mijn ouders, zusje en mijzelf) kerst vieren bij mijn oom. Daar werden de cadeautjes bezorgd door mijn kleine neefje die steeds heen en weer naar de kerstboom rende om een nieuw cadeautje te pakken.

 
Vanmorgen werd ik wakker gemaakt door mijn moeder. Ze zei dat ik meteen uit het raam moest kijken dus dat heb ik gedaan en WOW! Er ligt overal sneeuw! Zelfs nu nog, terwijl ik dit schrijf. Het is nu zelfs nog steeds aan het sneeuwen! Mijn zusje en ik zijn natuurlijk meteen naar buiten gerend met mijn cameraatje. We hebben ook nog een poging gedaan tot een sneeuwpop maken maar dat heeft niet gewerkt. Ik heb mijn bal een beetje te groot gerold waardoor we hem uiteindelijk niet meer konden bewegen. Nu ligt er langs de weg een enorme sneeuwbal. Oeps!

 
 
Vandaag heb ik een rustig dagje bij mijn oma thuis dus daarom grijp ik nu ook even de kans om te bloggen. Heerlijk genieten van kopjes thee en spelletjes terwijl het buiten nog steeds sneeuwt. Wat houd ik toch van Holland...

Met mijn zussie

(De pakjes bezorger met zijn eigen pakje)
 
Dan gaan we op 2 Januari als backpackers naar Londen!!! Ik kan echt niet wachten om naar de Harry Potter winkel in Kings Cross station te gaan. Eigenlijk weet ik al wel zeker dat ik daar een Gryffindor sjaal ga kopen. Dan gaan we met de trein naar Parijs en bezoeken we het Louvre. Een ding is zeker, 2015 gaat met een knaller van start!
 
Liefs Madelief

1 opmerking :

  1. Hoi Madelief,
    Het was zeker erg gezellig 2e kerstdag. Lekker eten en veel cadeautjes voor iedereen. En wat een ge-wel-di-ge foto van Kiril met zijn cadeau. Wil je die naar mij mailen (origineel formaat)? Alvast super bedankt! Veel plezier de komende dagen en tot de 1e op Kiril's verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen