Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

vrijdag 4 april 2014

M&M koekjes recept!




Hallo lieve lezers!,
Het is echt al eeuwen geleden dat ik een recept heb geplaatst. Daarom vond ik het wel eens tijd worden om weer eens iets te bakken. Ik heb samen met mijn vriendin gekozen om M&M koekjes te maken. Dus dat word smullen!!! 


Nodig:
~ 250 gram bloem ~
~ 170 gram ongezouten boter ~
~ 1 eitje ~
~ 250 gram suiker ~
~ Vanille suiker naar smaak ~
~ Natuurlijk.. M&M's ~

Instructies:
Mix de bloem, suiker, boter, ei en vanille suiker met een mixer of lekker met de hand. Ga net zolang door tot het een mooi glad en glanzend deeg is geworden. Als het te waterig is kan je er wat meer bloem en suiker bij doen. Het deeg moet niet heel droog worden.

Als je het deeg af hebt kan je de oven voorverwarmen op 170 graden. Haal de bakplaat wel eerst uit de oven. Knip wat bakpapier en leg het op de bakplaat. Oke, nu dat klaar staat kunnen we weer verder met de koekjes.

Gooi de M&M's bij het deeg en kneed nog even door tot de M&M's goed verspreid zijn. Nu kan je de koekjes maken. Hoe groot dik of dun je ze maakt is je eigen keuze. Wij hebben ze best klein gemaakt maar toen ze uit de oven kwamen waren ze flink gegroeid.

Als je klaar bent met de koekjes kunnen ze de oven in. Het is een slim idee om elke vijf minuten wel even te gaan kijken of ze al gaar zijn. Wij hebben namelijk niet een tijd bijgehouden maar zijn gewoon gaan kijken. Als ze er goudbruin uit zien zijn ze gaar en knapperig. Alleen nog even laten afkoelen en de fun kan beginnen!


Op het moment dat dit recept online komt heb ik ze allemaal al opgegeten.
Burp..

Ik hoop dat jullie mischien ook wel aan het bakken gegaan zijn. Als dat zo is, stuur dan een foto naar mijn instagram of email! Dat vind ik super leuk om te zien.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten